PicMe Photobooth

De Photobooth van Twente

Welkom bij De Photobooth van Enschede

Photobooth huren vanaf €395

✓ 24 uur huur    ✓ Direct geprint    ✓ Transport en Instellen    ✓ Persoonlijk ontwerp foto strips    ✓ Foto's achteraf digitaal (USB-stick)    ✓ Achtergrond ✓ Gastenboek ✓ Photoprops per thema

Maak Je Feest Onvergetelijk met Onze Photobooth in Enschede

Ben je op zoek naar een unieke manier om je feest of evenement in Enschede onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Onze photobooth zorgt voor een geweldige ervaring en blijvende herinneringen voor jou en je gasten.
Wij bezorgen de Photobooth om jullie feest nog onvergetelijker te maken! Neem contact met ons op of klik hier om direct de prijs te checken!

Waarom Kiezen voor Onze Photobooth?

Photobooth huren overijssel

 

 1. Onvergetelijke Herinneringen: Met onze photobooth kunnen jouw gasten spontane en hilarische foto’s maken die ze direct mee naar huis kunnen nemen. Elke foto wordt afgedrukt in hoge kwaliteit, zodat iedereen een tastbare herinnering heeft aan jouw evenement.

 2. Eenvoudig in Gebruik: Onze photobooth is super gebruiksvriendelijk. Met een simpele druk op de knop kunnen jouw gasten beginnen met poseren. Bovendien zijn onze medewerkers aanwezig om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 3. Leuke Props en Achtergronden: Kies uit een breed scala aan props en achtergronden om je foto’s extra speciaal te maken. Van gekke hoeden en grappige brillen tot elegante achtergronden – wij hebben alles wat je nodig hebt om de perfecte foto te maken.

 4. Directe Afdrukken en Digitale Kopieën: Iedere gast kan direct zijn foto afdrukken en meenemen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om digitale kopieën te ontvangen, zodat je jouw foto’s eenvoudig kunt delen op sociale media.

 5. Op Maat Gemaakte Fotostrips: Personaliseer je fotostrips met een speciaal thema, logo of bericht. Dit maakt je evenement nog unieker en zorgt voor een persoonlijke touch.

 6. Ideaal voor Elk Evenement: Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een ander evenement organiseert, onze photobooth past perfect bij elke gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat de photobooth naadloos aansluit bij de sfeer van jouw feest.

Wat wij bieden

Persoonlijk ontwerp fotostrips

Foto's binnen 12 seconden geprint

Goede kwaliteit
foto's

Inclusief transport en installatie

Gegarandeerd plezier!

Alle foto's ook digitaal

Een blijvende herinnering!

Bij onze photobooth heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een print van 10×15 cm (ansichtkaart formaat) of 2x een printje van 5×15 cm (de bekende fotostrips). Iedereen die gebruik maakt van de photobooth krijgt direct een printje mee naar huis met jullie persoonlijke kader.

Zonder begeleiding

Onze photobooth is erg gemakkelijk te bedienen met één druk op de knop. Wij leveren onze photobooth daardoor zonder begeleiding. Dit levert namelijk nog meer leuke, gekke en soms een tikkeltje gênante foto’s op. Gasten voelen zich hierdoor vrijer om de hele avond door foto’s te maken.

En wat leuk is, is dat de gasten vaak niet weten dat je achteraf alle foto’s digitaal ontvangt ;).

Huur onbeperkte tijd!

Waarom stoppen als het leuk wordt? De PicMe Photobooth huur je altijd voor onbeperkte tijd. Zo kunnen jij en je gasten nog langer genieten van de photobooth. 

We komen de photobooth installeren voordat de gasten arriveren en halen hem aan het eind van het feest (of de volgende dag) weer op. Onze bezorgafspraken maken we zoveel mogelijk met de feestlocatie zodat jullie er geen omkijken naar hebben.

photobooth feestcafé
fotostrips

Inclusief transport/opbouw

We zetten de fotobooth startklaar op de locatie neer voordat de gasten arriveren. Op en afbouw zit door heel Nederland bij de prijs inbegrepen!

Extra’s

Zie het kopje Extra’s voor meer informatie

 • Wedding pakket
 • Business Pakket
 • Thema verkleedkoffer
 • Lichtletters ‘Mr & MRS’
 • SlideShow
 • 4G-Internetverbinding
 • Lichtletters ‘LOVE’
 • Lichtletters Initialen + ‘&’
 • Luxe Glitter Backdrop
 • Diverse Achtergronden

✓ 24 uur huur    ✓ Direct geprint    ✓ Transport en Instellen    ✓ Persoonlijk ontwerp foto strips    ✓ Foto's achteraf digitaal (USB-stick)    ✓ Achtergrond ✓ Gastenboek ✓ Photoprops per thema

Boek Nu Jouw Photobooth in Enschede!

Wil jij jouw volgende evenement in Enschede naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te boeken. Wij zorgen voor een fantastische ervaring die jouw gasten nog lang zullen herinneren.

de beste photobooth

Delen maar!

Het is mogelijk voor iedereen die gebruik maakt van de photobooth om hun foto’s direct op te slaan doormiddel van de QR code op het scherm of het versturen via e-mail.

Dus zowel een printje in je hand als een digitale versie op je telefoon.

Our Reviews

Partners: